Looking for Saga Club Panel!

Hi all,

We’re currently looking for panels for the club. For instance, if you’re owning a car accessories shop and wanted to bring more sales to your biz, at the same time benefiting our club members, feel free to email us at .

The main requirement to be the club panel is that you must be running a legal business & you’re willing to benefit the club members! We’re also launching advertisement on the site.

So, feel free to contact us now for more info. —>

7 Responses to “Looking for Saga Club Panel!”

  1. adly Says:

    saya nak jadi ahli saga… bagaimana caranya..

  2. arms-WRX 5888 Says:

    1.cmner nk jd ahli prosboc?
    2.cmner nk dptkn signal side mirror utk saga BLM?

  3. nageen Says:

    i want to be a saga club member…i have modified a very super proton…

  4. azham Says:

    ada gambar2 saga blm custom x?

  5. nurul Says:

    1.alarm for kereta saga sy tak berbunyi and now tak boleh nak guna alarm, so kena lock manual..
    why dia jadi macam tu?
    2.sy ada nama prosboc at area shah alam..mcmana nak jadi 1 of the prosboc?

  6. mcmurder77 Says:

    betul ker saga dan pesona memang ader problem dgn aifm magnifold? bile g check dorang cakap takder stoer thats include kat hq… skang ni mcmane nak buat … bunyi dah menyakit hati

  7. Redzuan Says:

    uishh susah lah kalau mcm tu.. xkan nak kena tggu berbulan2 baru dpt brg..nmpknya kena guna keter sampai xleh guna..(sigh)

    Proton sudah kawal brg2 dorg.. vendor proton pun dah x byk mcm dulu..ini adalah satu langkah untuk menjaga/mengawal kualiti alat ganti proton..

    Tp susah nak dpt.. dah jd mcm guna keter luar negara lak..kena tggu lama..sedangkan dlm negeri..

    Maaf byk2..kalau salah sila betulkan..

Leave a Reply